BESÖK OSS PÅ MALMÖ MÄSSAN

Den 19-20 oktober hittar ni oss i Malmö när vi deltager i Nordens största Fast Food & Café Mässa. Vi ser fram emot att träffa er kunder, samarbetspartners och övriga besökare samt utställare. Vi kommer att bjuda på våra handskalade räkor i form av små delikata aptitretare, dagarna till ära tilllagade av erkänt duktiga kockar som gästar oss. Vi vill gärna se dig i vår monter för lite småprat, mingel och planering inför 2023.
 
Alla är varmt välkomna!
 
Registrera ditt besök här eller via nedan QR kode: 
 

FRYSTA RÄKOR MED SKAL TILL ÅRETS JULBORD

 Jul och nyår närmar sig nu med raska steg och vår erfarenhet säger att denna tid ofta blir hektisk - vilket ju är härligt för både oss och er! Men för att säkra leverans innan jul och nyår, vill vi göra er uppmärksamma på när ni senast ska beställa räkor hos oss:
 
Senast torsdag den 12 december kl. 12:00
 
Vi har olika storlekar på lager, alltifrån de riktigt stora till de lite mindre. Vi har ett sortiment som tillgodoser olika behov och önskningar. 
 
40/60
70/90
80/100
90/120X
 
För mer information om storlekar och aktuella priser är du alltid välkommen att  kontakta oss. 
 
KONTAKT
Karin Persson 
+46 26 53 29
Karin@coldwaterseafood.se 
 

HÄNG MED OSS

Har du lust till att hänga med oss i vardagen? Så följ oss på Facebook og Instagram, där vi löpande delar små och stora nyheter och ger inspiration till härliga rätter med handskalade räkor.
TACK FÖR ATT DU ÄR MED OSS!